helg


Jaha, imorgon börjar skolan på riktigt kan man kanske säga? förra veckna bestod ju mest av lek och trams.
Lektioner, plugg, slit och släng väntar nu i ett år fram över, och jag hoppas ja pallar...

Helgen har varit lång och väldigt trevlig faktiskt, fest på fredag, fets på lördag.. men nu blir det lugnt ett tag fram över, orkar inte riktigt med sånna dagar som denna. Var också en sväng i stugan på flakön på såkallad lyskväll, 218 marschaller på våran gård, inte illa.. Det var hemskt fint faktiskt :)


Nu sitter jag och väntar på att tvättmaskin ska bli klar så ja kan gå i säng nån gång för jag är sjukt trött och har varit det exakt hela dan. Inatt sover jag som en gud:P

äh, herrå

over and out / J.W

Skolstart

Idag kom den dagen jag gruvat mig för i tio veckor, det gick ju bra fast det kan ju bero på att jag var där på skolan i 2 timmar och gjorde mest ingenting.
Egentligen känner jag att jag verkligen inte orkar med denhär skiten i ETT år till, men jag tänker inte ge upp nu, jag måste ge ett sista försök. Jag vill så gärna ta studenten och ha en utbildning! Men en sak är säker, jag kommer sjunga av lycka, skrika mig hes och skåla glatt när studenternas dag äntligen är kommen, men dock är det ju ett år kvar och mycket kan hända, jag lever på hoppet om att orken håller ända ut..Jag bygger min mur, gör det som ska göras och skiter i alla andra, ingen absolut ingen ska egentligen få mig att skita i skolan för att jag är jag.
Någon, Ge mig styrka, kraft och mod! Det skulle fixa allt
You can make it, you can do it Johanna!

På onsdag får jag äntligen min lön, en fet och saftig sådan. Och hej vad jag ska handla allt som jag behöver!! Men det är välförtjänta pengar, jag har slitit bra nog.
Och håll i er, jag har inte tränat en enda gång i sommar, men på Torsdag Drar jag igång igen med fem pass i veckan och jag älskar det, verkligen helt underbart! Jag står inte ut att vänta snart! För er som inte provat på att tränat på kraftvalvet har verkligen missat något!

Förövrigt har mitt sommarlov varit ett helvete.
Kärlek ,ja det är skit
Vänskap? håller det verkligen livet ut?
Jobba är ju bra om man vill komma bort från verkligheten ett tag.
Tjaffs, Tjaffs, tjaffs! Ja det är inte lätt när det är svårt, men jag hoppas med hela mitt hjärta att allt kommer bli bra nu, man kanske måste acceptera varandra och varandras åsikter för att man ska kunna gå vidare..
Men vad som än händer ska ni berörda veta att jag är hemskt rädd att mista er, känns som att allt hänger löst. Jag vet inte vad jag ska göra för att det ska bli som förrut, men man växer ifrån varandra och så är det. Men jag vill verkligen inte! Kom det ihåg, men jag kan inget mer göra nu.

Nu ska jag ta och kolla på en film och kanske sova en bit.

Over and out
J.W

Why not lixom?

Nu sitter jag med två utav världens mest smartaste människor, förutom mig själv då.
Jag förstår inte hur tre människor kan slå ihop sina kloka huvuden och få ett sånt jävla bra resultat, jag menar vi är ju diskreta och tänker på alla snygga bortförklarningar och lösningar!

Goooood wooork


ligg still, vi är en buske

Kvällen igår var mysig, jag, Malle och Frida drack en del vin och pratade en hel del om sånt där som man måste prata om ibland, ja men mysigt vare iallfall.. :)
idag Var jag till Bergsjö en sväng och hämta mopeden på jobbet och sånnt, käkade en korv på aivas och sen åkte Frida och jag hem hit och snokade runt på internet, det kan vara rätt underhållande ibland tycker ja. Vissa männsikor förstår jag mig verkligen inte på, jag vill bara skratta när ja ser dom!

Nu ska jag diska lite och dona på, vi får väl se när jag uppdaterar nästa gång:P


Jag föll för dig och du borde ju vinna nomeneringen för den roll du spelade..


med andra ord
Jag bryter ihop och kommer upp igen...

Iallafall så spelade vi med andra ord igår kväll, det är ju sjukt roligt!

Pl: En grön frukt...
Jag:Gurka!
Ja, vi förstår nog varandra rätt bra, Haha! eller så är vi båda lika knäpp!

Idag har jag skrurat och dammat lägenheten, tråkigt nog. Men jag är ju ledig och det måste ju göras och knappast att jag orkar när ja jobbat en dag. Ikväll vet jag inte vad som händer, vill göra något roligt som får mig att tänka på annat än allt det jobbiga!  Nu örker ja inte skriva mer

Over and out


2+3=8


Helgen har bestått av jobb som vanligt.
Hann också med att festa med Emma, vi drog på parken och där var det trevligt minsann:) Söndagen var dock inte lika trevlig, jag hatar att vara bakfull samtidigt som man jobbar,  vilket jag varit varje gång jag varit ut, fast det beror nog på att jag jobbat hela tiden och vill samtidigt utnyttja mitt sommarlov med fest och glittrande drinkar i solen, Ja vart är solen? ;)
Nu ska jag nog ta och hitt på nå med malle, kanske locka hit jimmy? Han har faktiskt varit borta ända sen i onsdags.. Nu tycker jag att det är min tur att få träffa honom =)


Föresten, jag skäms!
Malle och jag sitter här och skäms ;)

Over and out

Nej nej, jag är efterbliven!


Jag, frida och Malle tog oss i kragen och gjorde något mysigt igår, vi tältade, grillade, svullade, myste, badade och snacka massa skit =) I like it!

Jobbat idag också, säg en dag då jag inte jobbar.. det är inte ofta jag är ledig nu för tiden, men det skramlar bra på kontot den 27 istället =) Whoooho! 
Ska snart ta och lägga mig i sängen med boken och försöka sova en stund, får skjuts med en från jobbet till jobbet imorgon, hon är här vid kvart över sex, men vist fan låter det lockande? :P Jag förstår om ni alla är avis på mig för det hade jag varit om jag inte var jag... AND feel the irony =)

Duscha, bädda rent och sova står nu på listan.
åter kommer någon dag fram över.


Godnatt

Over and out

RSS 2.0