Onsdag.


Sitter här vid datorn, vilket jag gjort hela dagen ungefär, men det får man göra om man är sjuk tycker jag, har också tittat på två filmer och riktigt degat runt och även lyssnat på Lars Winnebäck nästan hela dagen, jag verkligen älskar hans musik, och det är långt kvar till den tredje agusti.

Imorgon bär det av till Iggesund där jag ska vara hundvakt till min mosters hundar, det ska blite spännande, det är ju tur att Elin och Frida ska med mig, sen på Fredag blir det en snabbis på skolan för att göra prov, sen blir det nog att jag drar till AnnaCarolina, sen på stan och dona lite, sen tillbaka till iggesund och vakta hundar och SEN ska jag faktiskt ha min 18:års fest, och det ska bli riktigt roligt tycker jag ! Nu orkar jag inte sitta här nå mer ska ta och duscha och dona på lite, packa kanske vore bra..Hej


Blogg..


Ja, då ska man börja blogga.. igen. Jag menar, varför inte följa trenden? haha

Också är man sjuk igen för femtioelfte gången sen januari, jag blir galen snart, tänker inte fira min födelsedag sjuk igen som förra året faktiskt.
Längtar som attans tills på Fredag, om jag nu tänker hålla mig frisk och om mitt lägg vill komma och landa i min brevlånda nån jävla gång! 

Hoppsan nu måste jag gå..
Jag återkommer

-

Ja, vad kan man säga om en tisdagskväll... Inte mkt mer än att Jag har gjort Elin och Maja sällskap med lite godis och snack, hmm.. idag orkade varken jag, Elin eller Frida med nå mer fetstopp som vi kallar det, våra kroppar skirker efter Socker (okej, kanske inte riktigt skriker  =P ... )

Idag känndes som att det var en helt onödig dag i skolan, kommer till skolan vid nio, får veta halv tio att jag lika gärna hade kunna varit hemma och kurerat mig, men nejdå.. när jag väl tar mig till skolan då ska vi inte ha några lektioner, typiskt..

Ja, det här får duga som ett första inlägg, tralaaa

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0