Hemma!

Borta bra men hemma bäst, ja det stämmer nog. Varit himla skönt i kroatien och det var skönt att komma bort från allt en stund,  men efter två veckor är man ganska nöjd och vill hem. 
Planet var försenat i lördag så vi fick ju sitta på flygplatesen och förmultna och jag måsa ringa och säga att jag inte kunna jobba på söndag, hmm... Dock trodde jag att jag var ledig idag, så jag var hos malle till typ halv tre igår kväll/natt och hade det alllämnt trevligt, MEN jag skulle vist jobba märkte jag när jag med en slump bara kollade på shemat, jag började kvart i sjuk imorse och kom inte i säng och somnade nog inte förens halv fem nåon gång. fine! Jag var är inte alls som död idag..

Nu ska det spelas musik och duscha ska jag göra så här sätter jag en punkt.


Puss påre puss påre
puss puss puss


Kroatien

H'rliga underbara land!! :d

Svårt, mycket svårt....

18års middag


En trevlig kväll hemma hos frida, med massor med goood mat och berusade vänner, själv höll jag mig till miniralvatten. orkar inte dricka om jag ska upp tidigt och resa, det där tar jag ikapp på arlanda. =P
Det är vid såna här tillfällen som jag förstår hur mycket ni verkligen betyder för mig, ni är det finaste jag har! Det var verkligen jobbigt att säga hejdå till er som jag inte kommer se från och med nu och sex veckor frammot, jag fällde en tår eller flera heter det. Jag insåg på riktigt hur mycket jag kommer att sakna er.
För sju år sen vart vi vänner, vi vart tightare och tightare och idag är vi väldigt bra vänner och vi vet att vi har varandra vad den än nu gäller, vi ställer upp för varandra och finns alltid där, precis så som en äkta vänskap ser ut.
Jag vet att det finns männsikor här ute som sagt massa skit, men ni har nog alrdrig varit med om en äkta vänskpa, Nepp.

Nu ska jag slå en knut på dagen, men först måste jag tacka min kära vän Frida för en underbart lyckad kväll!

Over and out

Kroatien.


Imorgon bär det av till Kroatien och min resväska står fortfarande orörd i mitt rum.
 Kommer sakna er här hemma grymt mycket, speciellt Elin, Frida, Anna, Elin och Emma. Som jag inte kommer få träffa på sex veckor, för de åker till spanien i 4 veckor.  Det är sjuk, jag kommer sakna ihjäl mig! Jag måste krama er hårt ikväll! Ni är allt för underbara!

Idag hade jag velat titta på alla lyckliga och fina studenter, men jag hinner verkligen inte. Just nu är jag barnvakt, och har just varit på banken och tagit ut alla pengar på kortet eftersom att jag tappade mitt på stadt i onsdgas, as usual.. så jag spärrade det och beställde ett nytt, efektivt! Så när jag kommer hem kommer ett nytt och fint bankomatkort ligga i brevlådan =)

Näni, undra om man ska börja packa lite. Kanske vore en bra idé.


Allt är så svårt. Så otroligt svårt.


Over and out


Bockarna, stadt, äckliga schots!

Hej hej, hemskt mkt hej!

Om man säger såhär: Fyfan vilken jobbig dag! Ja, gårdagen har satt sina spår! Aldrig aldrig mer ska jag dricka något som tabascoschot, vet inte vad den heter men jag bara ger er läsare en varning.
Jag och frida hade ingen aning om vad det var för något, vi vart lixom bjudna. Tårarna rann, snoret börja typ rinna, det sved i näsan, magen vände sig ut och in (nästan), Kännde som att hela huvudet brann och kvällen vart förstöd.. Okej, det smakade sprit också, men tabasco är ju grymt starkt och det var shoten med, jag har aldrig varit med om värre i hela mitt liv. Jag har käkat pirri pirri, men det här klådde allt som har med starka kryddor, mat och drycker att göra. Det var ett Helvete! Men kul hade vi iallfall tycker jag. Tur att vi drack den där ganska sent. :P
Dagen efter kvällen innan: Jag dööör!!
Tränade en sväng idag med, hur jag orkade det förstår jag inte. Det vart grymt jobbigt och jag hade i stort sett inga krafter, men det gick iallfall. Men man märker att kroppen inte är i form efter gårdagen... Jag är som en död fisk.

Nu orkar mina fingrar inte nå mer, vilket givande inlägg. =P

Caroline Norberg, du är en underbar människa!


bocks m. frida

Jag fick precis cider i ögat  men förutom det så är det en rätt okej kväll med ett lååååång bubbeldbad med frida och massa Cider och skumm + melon :)
Snart blir det el bocks med frida, ja hon fyller fakitskt hela 18 år idag min lilla blomma! :D Carro och hennes vänner kommer säkerligen umgås med oss ikväll, för det har jag tvingat henne till ;) Uppdatering får ni säker imorgon om jag inte inte ä död efter träningen och desutom ska jag upp kvart i sju imorgon för att går på en psykoligi lektion, yeeey.....


GRATIIS FRIDA IGEN
JAG ÄLSKAR DIG!


Mysiga dator!


Åh vad jag älskar min dator, den gör alltid så som jag vill. Alla andra datorer kan ta sig där solen aldrig lyse, dessutom fungerar ljuder verkligen hur bra som helst. Och faktiskt så är grafiken bättre än bäst... FEEL THE IRONY. Jag hatar min dator! fyfan, kaster den snart i väggen!

Musik

Jag gillar den!

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
Har jag förmågan att glömma bort

/ JW

Orkar inte


AHHH!
 
Ligger i sängen och orkar verkligen inte röra på mig, bakfylla. Ja, jag får skylla mig själv men jag hade grymt kul igår.
Nu, snart, sen när jag kan röra mig utaför min säng ska jag lägga mig i en solstol och bara slöa och sova. Jag känner för att träna, det känns som om att bakfyllan skulle försvinna då, dock gör den inte det, för jag har provat! ;) Men man blir mycket piggare än vad man var innan. höhö.

Ikväll ska jag nog till Anna och kika ut tapeter till våran lägenhet som vi snart ska flytta in i. Jag längtar så fruktansvärt mycket och känner mig fruktansvärt stressad, åker till Kroatien på lördag, blir borta i två veckor och samma dag som jag kommer hem ska jag jobba, sen flyttar vi nog. Jag har inte packat någonting. Bara fixat lite flyttlådor inte mer,  Stabilt.
Så jag vet vad jag har att göra nu i veckan. typ tvätta, packa, tvätta packa, tvätta packa, tvätta, packa... & städa!
Jag längtar grymt mkt tills på lördag, när man sitter där på Arlanda, dricker lite cider, pratar lite är grymt trött och går sen till planer, TAKE OFF. Är det inte underbart? Ja, jag längtar.
jag längtar också tills att jag kommer hem, då vi ska flytta.. Också underbart! :D

Nu ska jag gå ut och lägga mig i solen.
Ha det bra allesammans...

P&K
Over and out

Hölick


Det vart faktikst en grymt lyckad kläll och dag på hölick med klassen.
Solen var nog solen som gjore oss alla glada :)
Grillningen var mysig och trevligt och dessutom smakade maten bra =)
Jag och Tine försökte ta ett nattdopp i havet, men icke, så jäääävla kallt! vi kom inte längre än till fotknölarna utan att det börja krampa och göra ont. Men idag tog vi oss i lite längre iallafall.
Har blivit en hel del glassar för min del idag.
Och det har blivit en hel del sooooooooool, tack tack, äntligen sommar
Ja gillade hölick, stugorna var fina och det var rikrigt kul tycker ja :)

Nu ska ja sova en skvett.
Godnatt medmänniska
over and out

SÖÖÖNDAG


Hjälp mig vilken värme, jag ska inte klaga för det snöade för två veckor sen.
Dock har jag inte kunnat varit ute på hela helgen, vilket jag är lite små grinig för men det kommer fler soliga helger. Idag har vi haft 20 grader i poolen, den du.
Drog en sväng på bjärtsjön ikväll med lite människor, synd att klockan var för mycket för att kunna sola;) Det börja blåsa en hel del också så vi drog oss hem, åtminstonde jag och Anna :P

Har försökt att packa lite till imorgon då klassen ska övernatta på hölick, men det går inge vidare, vet inte alls vad jag ska ha med mig, och dessutom ska jag få platts med allt plus att jag ska ha med mig träningskläder, wohooo!

Pussen


RSS 2.0